23. februar 2006

In the 'hood

Nå skal sannheten på bordet. Dette er et lite kart over Majorstua-slummen (anonymitet på Internett er for feiginger):Som denne avanserte fremstillingen viser skal KoRn spille i nabolaget mitt i sommer. Mange store artister har spilt på Norwegian Wood-festivalen, men det blir litt spesielt når et band jeg har vært såpass glad i skal stå på en scene som ligger fem minutter i gangavstand fra der jeg bor. Jeg vurderer å dra hvis TV-programmet tillater det.

3 kommentar(er):

Den 27.02.2006, 00:39, sa Blogger Nobu...

What? WHAT?! NOOOOOOOOOOOOOOOOO. Og det er ikke fordi jeg ikke vil at KoRn skal komme, men fordi jeg flytter ut av landet. Kan aldri se for meg at den gjengen besøker Japan noen gang. Har de gjort det til nå, forresten? Jeg har spist for mye pytt i panne, så jeg orker ikke Gewgle. Men skrive her? Jada.

 
Den 27.02.2006, 05:17, sa Blogger Houseman...

Høhøh, de kommer til Frognerparken i lille Norge, men å spille i Japan ...? De fleste store band pleier å spille i Japan på verdensturneene sine, og nå satser KoRn så tungt og hardt at det nesten ikke er grenser. De skal spille i Tokyo 18., 19. og 20. april i år.

 
Den 27.02.2006, 15:09, sa Blogger Nobu...

Kødder du? Det passer utmerket, min ankomst der nede tatt i betraktning (1.-7. april). Spørs om jeg kan få fatt i billetter også, så skal vi se om det ikke kan bli KoRn-konsert på meg igjen. Wohoo!

 

Legg inn en kommentar

<< Tilbake