14. januar 2007

Without cows there would be no cheese in the Inland Empire«It's about a woman in trouble, and it's a mystery, and that's all I want to say about it.»

David Lynch sin nyeste film, Inland Empire, er på vei til Europa, men her i Norge er det fortsatt uvisst om den blir satt opp på kino eller ikke. Eller om den kommer til Norge i det hele tatt, for den delen.

I følge de som har greie på det, er det fortsatt litt «på vippen» om ORO Film, som visstnok har forkjøpsrett på Inland Empire i Norge, kommer til å ta den inn eller ikke, og i følge styreren av Norsk Filmklubbforbund, Jon Iversen, øker sjansene for at de tar den inn jo flere som melder sin interesse på forhånd.

Derfor bør alle som er interessert i at en av årets største filmbegivenheter i Europa også skal komme til Norge, følge oppfordringen om å sende en mail til hoffart@orofilm.no og fortelle hvor skuffet de blir hvis Inland Empire ikke settes opp på kino i Norge. 

Altså: Send en mail til hoffart@orofilm.no og fortell hvor skuffet du blir hvis Inland Empire ikke settes opp på kino i Norge!