21. juni 2006

Ingen dans på roser

I dag er det en uke til Guns N' Roses kommer til Oslo for å holde sin første av to konserter i Norge.

«Har du billett til en av konsertene med Guns N' Roses? Gleder du deg til å høre gutta som ga oss rampete rock'n'roll-låter som «Welcome to the Jungle», «Sweet Child O' Mine» og «Paradise City»?

Vel, det får du ikke. Ingen av dem som spiller på disse låtene kommer til Oslo. Ingen av dem har spilt på noen Guns N' Roses-plater i det hele tatt, faktisk (om vi ser bortifra keyboardist Dizzy Reed, som gjestespilte på «November Rain» og litt til - og som nå er med i bandet).

Men Axl Rose synger fortsatt. Han har gjort bandet til sitt prosjekt, med tilhørende rabalder. Mens Robert Plant - som kaller seg Robert Plant og ikke Led Zeppelin - knapt selger ut Rockefeller, fyller Axl Rose Oslo Spektrum to ganger ved å kalle seg Guns N' Roses.»
- Asbjørn Bakke, Aftenposten

Ingen grunn til begeistring, altså.

Jeg er redd vi som har billett har en skuffelse i vente, men om ikke annet skal det vanskelig gjøres med backkatalogen Axl Rose sitter på å levere en dårligere konsert enn resten av det originale Guns N' Roses - som nå kaller seg Velvet Revolver - holdt på Øya-festivalen i 2004. Den sugde, hardt, selv om hele Guns N' Roses (minus Axl Rose) stod på scenen.
.

Etiketter: , , , , ,

1 kommentar(er):

Den 22.06.2006, 15:19, sa Anonymous Pal...

Jeg har aldri forstått hvorfor majoriteten av mine bekjente, og folk forøverig er så fantastisk glade i Guns n Roses. For meg virker det som den simple, litt kjipere versionen av Led Zeppelin.

 

Legg inn en kommentar

<< Tilbake