24. april 2007

Stor smerte


Et år etter andreplassen i Idol har Jonas Thomassen gitt ut sin debutplate sammen med bandet JT Scam (hva slags navn er det på et band?), og jeg tenker vi overlater til Dagsavisen å vurdere kvaliteten på den, eller rettere sagt en tilfeldig valgt sang:

Hans versjon av Nine Inch Nails' «Hurt» var en hit blant TV-seerne, men platepublikummet har mange bedre versjoner å velge mellom – denne er så fæl at man skvetter i stolen når Thomassen drar til på refrenget.

Så sant som det er sagt. Hør selv på bandets MySpace-side, hvis du vil utsette deg selv for det; det er en ordentlig grell coverversjon som tyder på svikt i flere ledd da avgjørelsen om å spille den inn ble tatt. De to andre sangene som ligger der er heller ikke helt lett å forstå hvordan noen kan mene at de har noe på en plate å gjøre, men fra mitt ståsted er det tross alt verre å ødelegge andres sanger enn å lage egne elendigheter.

3 kommentar(er):

Den 25.04.2007, 10:33, sa Blogger Roy Søbstad...

He he, det stemmer faktisk: Jeg fikk en høyst ufrivillig rykning i det han "dro til på refrenget".

 
Den 09.05.2007, 13:57, sa Blogger Mats...

Vel, hvis du synes den der var ille, kan du sjekke liksom-hardcore-bandet Fightstars versjon. Post-grunge-crap all over: http://youtube.com/watch?v=S4VbSJ-QFNQ

 
Den 09.05.2007, 22:26, sa Blogger Houseman...

Takk for den, Mats. Alltid på utkikk etter nye coverversjoner som kan overgå de andre i elendighet. Sammenliknet med de gutta der har jo faktisk Jonas Thomassen mye å komme med.

 

Legg inn en kommentar

<< Tilbake