21. november 2007

Ukens lyd


Som nevnt mellom linjene her på bruket før, har Pete Doherty trolig et større talent enn mange er klar over, som han burde få utvikle i fred i stedet for å måtte bruke vel så mye tid på å svare for ting som ikke har med musikk å gjøre (som riktignok til en viss grad er selvforskyldt, men som tabloidpressen også må ta sin del av ansvaret for). Babyshambles-plata Shotters Nation fra tidligere i år er den jevneste Doherty-utgivelsen så langt (uten at den ble mesterverket mange hadde håpet på), men noen av de beste sangene mannen har laget er fra en EP utgitt i fjor. Fem spor som spriker litt i forskjellige retninger, men som hver for seg er små perler. Ukens lyd (fortsatt en idé på utlån fra bloggen til Isobel) er Babyshambles - Sedative, fra The Blinding EP. Oppdatering: Og Babyshambles - Delivery. Vi koster på oss to smakebiter fra to av utgivelsene til et band som fortjener det. Here comes a delivery, straight from the heart of my misery.
..

Etiketter: , ,

2 kommentar(er):

Den 21.11.2007, 17:15, sa Blogger Isobel...

Ganske bra låt. Det er andre gang på 1 1/2 uke jeg lar meg vagt imponere over Babyshambles/Libertines. Jeg må ærlig innrømme at selv om det har veldig lite med musikken å gjøre så induserer mediedekningen av hr. Dohertys privatliv ikke noe behov for å utforske musikken ytterligere. Det er noe særs udelikat med folk som skyter heroin foran kamera. Men kanskje jeg får prøve å glemme den delen og utforske musikken litt mer.

 
Den 21.11.2007, 21:35, sa Blogger Houseman...

Det har kanskje blitt mange heroin-videoer etter hvert, men det var spesielt synd etter MTV Awards-showet nylig hvor Doherty og Babyshambles gjorde en solid og nykter opptreden, mens Amy Winehouse snøvlet seg gjennom sin. Det kunne vært en god anledning til å vise verden hva som skiller Doherty og Winehouse. Rockhistorien er nok full av artister som har vært hardere på nåla enn unge Pete, men det er kanskje en grunn til at få av dem har satt skudd for åpent kamera.

 

Legg inn en kommentar

<< Tilbake